Fanshop
Fanshop

Vink leidt topper tegen FC Twente

De KNVB heeft Pieter Vink aangesteld als scheidsrechter voor de aankomende competitietopper tegen FC Twente. Hij wordt bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Van Dongen en Geutjes. Vierde official is de heer Kamphuis. Het duel met FC Twente, dat voor Feyenoord de eerste thuiswedstrijd is van de tweede competitiehelft, wordt aanstaande zondag om 14.30 uur gespeeld in De Kuip.
Vink leidde eerder dit seizoen ook de uitwedstrijd tegen FC Twente, waarin Feyenoord met 3-0 onderuit ging. Ook het uitduel met Heracles Almelo in augustus stond onder leiding van de arbiter. De ploeg van trainer Ronald Koeman wist toen met 1-2 te winnen.

Drie dagen na de topper tegen FC Twente treedt Feyenoord in het bekertoernooi aan tegen PSV. Het duel in Eindhoven staat onder leiding van Kevin Blom. Hij wordt die avond bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Langkamp en Olde Olthof. Vierde official is de heer Janssen. PSV – Feyenoord wordt op woensdag 30 januari om 20.45 uur gespeeld in het Philips Stadion.