Fanshop
Fanshop

Sportief duel tussen Business Clubs van Feyenoord en FC Twente

Voorafgaand aan de competitietopper tussen Feyenoord en FC Twente hebben de Business Clubs van beide clubs het zondagochtend tegen elkaar opgenomen. De Business Club uit Enschede stond tijdens het duel op Varkenoord onder leiding van Kick van der Vall, oud-speler van zowel Feyenoord als FC Twente. Beide teams maakten er op het goed bespeelbare kunstgrasveld een sportieve wedstrijd van en genoten daarna van een gezamenlijke lunch in de hospitality lounge van Vak KK.
Onder toezicht van onder meer Ellery Cairo, die tijdens zijn carrière eveneens voor zowel Feyenoord als FC Twente uitkwam, bleek de bezoekende Business Club uiteindelijk met 1-6 te sterk. Daar kon de aanwezigheid van oud-spits Peter Houtman, die de Business Club van Feyenoord versterkte, niets aan veranderen.

Beide Business Clubs sloten de dag af met een bezoek aan het competitieduel tussen Feyenoord en FC Twente, dat in een 0-0 gelijkspel eindigde. Naast het sportieve gedeelte van de dag was het voor de leden een ideale gelegenheid om de band met elkaar aan te halen en te verstevigen. De Feyenoord Business Club neemt het meerdere keren per jaar op tegen andere Buniness Clubs van tegenstanders in Nederland.