Fanshop
Fanshop

Kom zondag op tijd naar uitverkochte topper tegen PSV

De wedstrijd van Feyenoord tegen PSV wordt zondagmiddag in een uitverkochte Kuip gespeeld. Feyenoord roept alle supporters die deze topper bezoeken op om in verband met de verwachte drukte op tijd af te reizen naar het stadion. Alle toegangspoorten van De Kuip zijn vanaf 11.00 uur geopend voor het publiek. Gezien de huidige en verwachte weersgesteldheid raadt Feyenoord alle bezoekers aan om goed voorbereid op pad te gaan en warm gekleed naar het stadion te komen.
Denk aan uw medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. In verband met veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. We willen iedereen daarom vragen om uitsluitend op het plekje te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft. Denk ook aan uw medesupporters en schuif zo ver mogelijk door. Neem uitsluitend plaats op de stoel waar u recht op heeft. Gebruik de stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera.

Feyenoord wenst alle bezoekers van het duel met PSV een prettige en sportieve voetbalmiddag. Feyenoord tegen PSV begint zondag om 12.30 uur.