Feyenoord A1 speelt dinsdagmiddag het restant van de uitwedstrijd tegen Ajax A1. Het bekerduel op sportpark De Toekomst werd eerder bij rust gestaakt wegens hevige sneeuwval bij een tussenstand van 0-2 voor Feyenoord. Dinsdag wordt de tweede helft van het duel gespeeld. A1 reist met vertrouwen af naar Amsterdam, want afgelopen zaterdag werd een knappe zege geboekt op AZ A1. Door doelpunten van Joey Sleegers en Kevin Gomez Nieto werden de Alkmaarders met 2-1 verslagen. Bekijk hieronder in de videospeler een terugblik op dat duel.

Feyenoord TV staat dinsdagavond helemaal in het teken van de jeugdopleiding. Naast het wedstrijdverslag van A1 tegen AZ A1 is er ook aandacht voor de Talentendagen op Varkenoord, terwijl doelman Cor Varkevisser terugblikt op zijn tijd in de jeugd. In de rubriek Haalt hij De Kuip is het de beurt aan A1-speler Brandon Tichem. Feyenoord TV is dinsdag om 19.20 uur te zien op Eredivisie Live 2.