Fanshop
Fanshop

Vink leidt uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade

De KNVB heeft Pieter Vink aangesteld als scheidsrechter voor de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade van aankomende zondag. De leidsman wordt bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Inia en Meenhuis. Vierde official is de heer Kamphuis. Roda JC Kerkrade – Feyenoord wordt zondag om 12.30 uur gespeeld in het Parkstad Limburg stadion.
Het is voor Vink de vierde keer dit seizoen dat een duel van Feyenoord onder zijn leiding staat. Eerder floot hij beide wedstrijd tegen FC Twente en het uitduel met Heracles Almelo.

De uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade maakt onderdeel uit van de 26ste speelronde in de eredivisie, waarin Feyenoord de derde overwinning op rij hoopt te boeken en zodoende mee te blijven doen in de top van de eredivisie. Koploper PSV neemt het zaterdagavond in Friesland op tegen sc Heerenveen, terwijl Ajax een dag later thuis speelt tegen PEC Zwolle. De speelronde wordt zondag afgesloten met een duel tussen FC Twente en Vitesse, de huidige nummer vijf en vier van de ranglijst.