Fanshop
Fanshop

Laatste kaarten Feyenoord Voetbalpark!

De laatste kaarten voor het Feyenoord Voetbalpark, dat op woensdag 20 maart plaatsvindt in De Kuip, zijn in de verkoop gegaan. Voor het voetbalpretpark zijn nog enkele tientallen tickets verkrijgbaar. Kameraadjes hebben gratis toegang tot het Feyenoord Voetbalpark. Zij kunnen hiervoor gebruik maken van de kortingscode die zij op 8 februari per e-mail hebben ontvangen. Niet-Kameraadjes betalen €5,- voor een kaartje.

Tijdens het Feyenoord Voetbalpark kan worden deelgenomen aan elf spectaculaire voetbalactiviteiten. Daarbij zijn er spelers van Feyenoord én mascotte Coentje aanwezig. Verder zijn er tijdens het Voetbalpark kidspersconferenties, handtekeningensessies en rondleidingen en kunnen er mooie prijzen gewonnen worden. Alle deelnemers aan het Feyenoord Voetbalpark krijgen een goodie-bag mee naar huis.

Kijk voor meer informatie en om direct tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/voetbalpark. Hieronder in de videospeler is een impressie te zien van het Feyenoord Voetbalpark van afgelopen seizoen.