Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Liesveld leidt thuiswedstrijd tegen FC Utrecht

De KNVB heeft Richard Liesveld aangesteld als scheidsrechter voor het competitieduel met FC Utrecht van aankomende zondag. De leidsman wordt bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Jansen en Geutjes. Vierde official is de heer Martens. Feyenoord – FC Utrecht wordt zondag om 14.30 uur gespeeld in De Kuip. Voor het duel zijn geen kaarten meer verkrijgbaar, wat betekent dat Feyenoord in een uitverkocht stadion aantreedt tegen de huidige nummer vijf van de competitie.
Voor Liesveld is het de derde maal dit seizoen dat een competitiewedstrijd van Feyenoord onder zijn leiding staat. Eerder floot hij de uitduels met PSV (3-0 verlies) en Willem II (1-3 winst).

De wedstrijd van Feyenoord tegen FC Utrecht maakt onderdeel uit van de 27ste speelronde in de eredivisie, waarin de ploeg van trainer Ronald Koeman de vierde overwinning op rij kan behalen. Bij een zege blijft Feyenoord meedoen om de bovenste plaatsen op de ranglijst. Koploper Ajax speelt zondag gelijktijdig met Feyenoord een uitwedstrijd tegen AZ. PSV, dat samen met de ploeg van Koeman de tweede plaats bezet, speelt op zaterdagavond een thuisduel met RKC Waalwijk. Nummer vier Vitesse, dat twee punten achter staat op PSV en Feyenoord, gaat op bezoek bij ADO Den Haag.