Fanshop
Fanshop

Nog plaatsen beschikbaar op blindentribune voor Feyenoord – Vitesse

Tijdens de thuiswedstrijd tegen Vitesse van zondag 21 april wordt de blindentribune in gebruik genomen in De Kuip. Deze speciale tribune wordt door Feyenoord geïntroduceerd voor mensen met een visuele beperking. Voor de topper tegen Vitesse zijn nog plaatsen beschikbaar op de blindentribune. Supporters met een visuele beperking kunnen zich hiervoor aanmelden bij Feyenoord Service & Tickets.
Een kaart voor de blindentribune, die zich bevindt op vak M, kost € 47,50. Dat is een prijs voor twee personen, dus inclusief een begeleider. Aanvragen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Seizoenkaarthouders van Feyenoord hebben voorrang. Indien zij in het bezit zijn van een seizoenkaart voor een ander vak kan deze eenmalig of voor het restant van dit seizoen worden omgezet.
 
De speciale tribune zal voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord – Vitesse op feestelijke wijze worden geopend. Dat gebeurt onder meer via een bijzondere bijeenkomst in het Feyenoord Museum, waar supporters met een visuele beperking die zich hebben aangemeld bij aanwezig mogen zijn. Cabaretier Vincent Bijlo, zelf blind en fanatiek Feyenoord-supporter, zal bij de opening aanwezig zijn en ook zelf op de tribune plaatsnemen.
 
Supporters met een visuele beperking die van de nieuwe blindentribune gebruik willen maken kunnen zich aanmelden via Feyenoord Service & Tickets op nummer 0900-1908 (€ 0,15 p/m). Feyenoord tegen Vitesse wordt zondag 21 april om 16.30 uur gespeeld.