Fanshop
Fanshop

Kaarten Supportersavond zondag ook te koop in de Fanshops

De kaarten voor de Feyenoord Supportersavond op donderdag 25 april zullen aankomende zondag rondom de thuiswedstrijd tegen Vitesse ook te koop zijn in de Feyenoord Fanshops. Supporters die bij de Supportersavond aanwezig willen zijn, kunnen in de Fanshops rondom het Stadion een kaartje kopen voor tien euro per stuk.

Ook dit jaar is weer een gevarieerd programma samengesteld voor de Feyenoord Supportersavond, met onder meer de talkshow Studio Feyenoord, de presentatie van het nieuwe wedstrijdtenue door Puma en rondleidingen door het stadion. Voor degene die durven is het zelfs mogelijk om te abseilen vanaf De Kuip!

Natuurlijk is ook de selectie van Feyenoord aanwezig op deze avond. De spelers zullen niet alleen alle tijd nemen om met supporters op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen, maar je kunt hen ook uitdagen voor een wedstrijdje op de PlayStation. Daarnaast is het mogelijk om jouw favoriete speler te interviewen voor de camera’s van Feyenoord TV.
 
De deuren van het Maasgebouw gaan op 25 april vanaf 19.30 open voor deze speciale avond. Het programma start om 20.00 uur en eindigt om 23.00. Om aanwezig te zijn bij een van de drie shows van Studio Feyenoord dien je je vooraf in te schrijven via de Feyenoord Ticketshop. Aanvangstijden van Studio Feyenoord zijn 20.00, 20.45 en 21.30 uur.