Fanshop
Fanshop

Kom op tijd naar uitverkocht duel met Vitesse

De wedstrijd van Feyenoord tegen Vitesse wordt zondag in een uitverkochte Kuip gespeeld. Feyenoord roept alle supporters die dit duel bezoeken op om in verband met de verwachte (verkeers)drukte op tijd af te reizen naar het stadion en zoveel als mogelijk gebruik te maken van openbaar vervoer. Alle toegangspoorten van De Kuip zijn vanaf 15.00 uur geopend voor het publiek.
Denk aan uw medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. In verband met veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt iedereen daarom om uitsluitend op het plekje te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft. Denk ook aan uw medesupporters en schuif zo ver mogelijk door. Neem uitsluitend plaats op de stoel waar u recht op heeft. Gebruik de stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera.
 
P&R Beverwaard
Bezoekers van de thuiswedstrijd tegen Vitesse kunnen gratis gebruik maken van P&R Beverwaard aan de Edo Bergsmaweg. Supporters kunnen op dit terrein gratis parkeren en vervolgens op vertoon van hun wedstrijd- of seizoenkaart gratis verder reizen richting het stadion. Op deze manier ontwijkt u tevens de verkeersdrukte rond het stadion voor aanvang en na afloop van de wedstrijd.
 
Feyenoord wenst alle bezoekers van het duel met Vitesse een prettige en sportieve voetbalmiddag. Feyenoord tegen Vitesse begint zondag om 16.30 uur.