Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Moedig de spelers aan tijdens de Feyenoord Supportersavond

Met nog drie belangrijke competitiewedstrijden te gaan kan Feyenoord de steun van haar trouwe supporters extra goed gebruiken. Wil jij de mannen van trainer Ronald Koeman persoonlijk aanmoedigen in de strijd om de tweede plaats in de eredivisie? Kom dan op donderdag 25 april naar de Feyenoord Supportersavond in De Kuip, waar de selectie van Feyenoord bij aanwezig zal zijn!

De kaartverkoop voor de Supportersavond, die donderdag voor het vierde seizoen op rij plaatsvindt, is inmiddels in volle gang. Supporters die op deze avond in contact willen komen met de spelers en kunnen direct een kaart kopen via www.feyenoord.nl/supportersavond. Er zal donderdagavond ook kaartverkoop aan de deur plaatsvinden. Kaarten voor de Supportersavond kosten tien euro per stuk.

De spelers zullen tijdens de avond niet alleen alle tijd nemen voor een praatje of om met supporters op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen, maar je kunt hen ook uitdagen voor een wedstrijdje op de PlayStation. Daarnaast is het mogelijk om jouw favoriete speler te interviewen voor de camera’s van Feyenoord TV.

Ook dit jaar is weer een gevarieerd programma samengesteld voor de Feyenoord Supportersavond, met onder meer de talkshow Studio Feyenoord, de presentatie van het nieuwe wedstrijdtenue door Puma en rondleidingen door het stadion. Voor degene die durven is het zelfs mogelijk om te abseilen vanaf De Kuip!

De deuren van het Maasgebouw gaan op 25 april vanaf 19.30 open voor deze speciale avond. Het programma start om 20.00 uur en eindigt om 23.00. Om aanwezig te zijn bij een van de drie shows van Studio Feyenoord dien je je vooraf in te schrijven via de Feyenoord Ticketshop. Aanvangstijden van Studio Feyenoord zijn 20.00, 20.45 en 21.30 uur.

Bekijk hieronder in de videospeler de terugblik op de Supportersavond van 2012.