Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20130429_talenttraining_rh

Lachende gezichten bij afsluiting Talenttrainingen

Op Varkenoord waren zondagochtend veel lachende gezichten te zien. Niet alleen omdat Feyenoords Veteranenelftal met onder meer Roy Makaay, Damien Hertog, André Stafleu en Gaston Taument opnieuw kampioen werd, maar ook omdat de Voorjaarsmodule van de Talenttrainingen van Feyenoord Soccer Schools ten einde kwam. Onder leiding van hoofdtrainer Ben Wijnstekers, die werd geassisteerd door onder meer Mike Obiku en Christian Gyan, werkten twee groepen op Varkenoord de laatste van in totaal tien trainingen af. Aansluitend kregen alle deelnemers uit handen van Wijnstekers een certificaat van deelneming uitgereikt.

Wijnstekers zag tijdens de Voorjaarsmodule veel bekende gezichten langskomen. Een groot aantal van de deelnemers had namelijk al eerder deelgenomen aan een van de Talenttrainingen. ‘Dat kan ook, want bij elke nieuwe module proberen we het niveau weer wat hoger leggen’, vertelde Wijnstekers. ‘Daarbij zorgen we er natuurlijk voor dat elk kind op zijn eigen niveau kan trainen, door verschillende groepen te maken. We proberen iedere deelnemer beter te maken, maar het plezier staat natuurlijk voorop.’



Plezier was er in ieder geval volop bij de deelnemers, onder wie ook ruim twintig keepers die aan de slag gingen met Pim Doesburg. Hoezeer de kinderen hadden genoten, bleek niet alleen toen zij aan het eind van de ochtend breed lachend hun certificaat in ontvangst namen, maar ook aan het grote aantal ouders dat direct informeerde naar de volgende module Talenttrainingen. Die gaat begin september van start. Aanmelden kan later deze maand via www.feyenoordsoccerschools.nl.