Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord lanceert eigen wielerkledinglijn

Wil jij deze zomer ook op de racefiets de kleuren van Feyenoord dragen? Dat kan! Feyenoord lanceert als eerste voetbalclub in Nederland een eigen wielerkledinglijn. De wielerkleding is gebaseerd op het thuistenue van Feyenoord, met een zwarte broek en een rood-wit shirt. Zowel op de broek als op het shirt is het Feyenoord-logo te zien, op het shirt zelfs op de voor- en achterzijde. Het Feyenoord-wielershirt is gemaakt van hoogwaardige en ademende nylon stof, waardoor transpiratievocht snel wordt afgevoerd.
Supporters die deze zomer rond willen fietsen in de clubkleuren en het Feyenoord-wielershirt of –broek voor 15 juli bestellen bij de officiële Feyenoord fanshops of de officiële Feyenoord webshop, maken kans op een handgemaakte Braun racefiets ter waarde van €1.500,00! De fiets wordt tijdens de Open Dag voor het nieuwe seizoen op zondag 21 juli uitgereikt aan de winnaar. De Feyenoord wielerkleding is vanaf zaterdag 25 mei te koop in de Feyenoord Fanshops en via www.feyenoordfanshop.nl.



De winnaar van de Braun racefiets kan deze in overleg met de bouwer zelf samenstellen. Bekijk hieronder in de videospeler hoe de productie van de fiets in zijn werk gaat.