Fanshop
Fanshop

Supporters voorzien bankjes in De Kuip van eigen ontwerp

In de binnenring van De Kuip worden binnenkort diverse betonnen zitbankjes geplaatst in de vorm van de hoofdletter F. Feyenoord biedt supporters van 15 tot en met 23 jaar de kans om deze bankjes te voorzien van een eigen ontwerp met als thema’s Feyenoord, Rotterdam en de historie van de club. Wil jij kans maken om je eigen ontwerp terug te zien op één van deze bankjes, dan heb je tot en met 3 juni a.s. de kans om een ontwerp in te sturen.
Wil jij meedoen, download dan hier het document om aan de slag te gaan met jouw speciale (digitale) ontwerp. Je kunt jouw ontwerp tot en met 3 juni a.s. inzenden naar dvi@feyenoord.nl. Vermeld hierbij in het onderwerpveld ‘Ontwerp Feyenoord bankjes’ en in de e-mail je volledige naam, telefoonnummer en geboortedatum. Indien deze gegevens er niet bij staan, wordt je ontwerp niet meegenomen in de jurering.
 
Een jury zal uiteindelijk twaalf ontwerpen kiezen die door de ontwerpers gerealiseerd mogen worden. Onder voorbehoud van de weersomstandigheden mogen de winnaars op zondag 9 juni 2013 één van de bankjes om het stadion van hun eigen ontwerp voorzien. Feyenoord neemt persoonlijk contact op met de winnaars.