Singh scoort in openingswedstrijd EK onder 21

Harmeet Singh heeft woensdagavond in de blessuretijd van de openingswedstrijd van het EK onder 21 een punt veiliggesteld voor Jong Noorwegen, in het duel met Jong Israël. De middenvelder, die een kwartier voor tijd als invaller in het veld kwam, schoot kort voor het laatste fluitsignaal bij een 2-1 achterstand raak. Daardoor eindigde het eerste duel tijdens het EK onder 21 in 2-2.
Jong Noorwegen en Jong Israël waren de rust ingegaan met een 1-1 tussenstand, door doelpunten van Nir Biton (Israël) en Marcus Pedersen (Noorwegen). Jong Israël leek door een treffer van Alon Turgeman twintig minuten voor tijd op weg naar de winst, maar Singh zorgde met een fraai schot met links in blessuretijd voor de puntendeling.

Jong Noorwegen moet het in Groep A verder nog opnemen tegen Jong Italië en Jong Griekenland.