Fanshop
Fanshop

Feyenoord genomineerd als ‘Meer dan voetbal club van het jaar’

Feyenoord is genomineerd voor de titel ‘Meer dan voetbal club van het jaar’. De Rotterdamse club maakt samen met PEC Zwolle en MVV kans op de prestigieuze award van de stichting Meer dan voetbal, voor de club die zich op de beste manier actief bezig houdt met haar rol in de samenleving.
Feyenoord maakt tevens kans op een award in de categorie Project van het jaar. Voor deze onderscheiding komt Feyenoord Jobscorer in aanmerking. Via dit project krijgen jongeren met een wajong-uitkering kans om werkervaring op te doen bij Feyenoord en in De Kuip en worden zo voorbereid op een plek op de arbeidsmarkt. Naast Feyenoord zijn ook VVV-Venlo (project: SportMpower) en FC Twente (Taalgame Taaltreffers) genomineerd.

De Meer dan Voetbal awards zijn bedoeld om de pareltjes op het gebied van maatschappelijke projecten binnen de gehele voetballerij te belonen. Prof- en amateurclubs en projecten die vernieuwend en onderscheidend zijn, maken kans op een award. De vakjury lette bij de nominaties in het bijzonder op de concrete meerwaarde voor de samenleving en of deze gebaseerd is op een visie voor de langere termijn. De uiteindelijke winnaars van de awards worden in september bekendgemaakt. Meer informatie is te vinden op www.meerdanvoetbal.nl.  

Met diverse maatschappelijke projecten hoopt Feyenoord de samenleving op een positieve manier te beïnvloeden. Kijk voor meer informatie over de maatschappelijke activiteiten van Feyenoord op www.feyenoord.nl/mvo.