Fanshop
Fanshop

Informatie kaartverkoop Hellas Verona – Feyenoord

Feyenoord verblijft van 22 tot en met 26 juli aanstaande voor een trainingskamp in het Italiaanse Levico Terme. De ploeg van trainer Ronald Koeman speelt op woensdag 24 juli om 20.30 uur een oefenwedstrijd tegen Hellas Verona in Stadion Biamasco van Trento.

Feyenoord-supporters die deze wedstrijd willen bezoeken, kunnen op de avond van de wedstrijd kaarten kopen bij de kassa van stadion Briamasco. Kaarten zijn daarnaast in de voorverkoop verkrijgbaar in Valsugana bij de VVV-kantoren van Levico Terme (tel. 0461 727700) en Calceranica al Lago (tel. 0461 727745).

Kaarten voor de tribune voor Feyenoord-supporters kosten € 10,00 per stuk. Kaarten voor de tribune centraal (laag) zijn verkrijgbaar voor € 14,00 per stuk, terwijl een kaart voor de tribune centraal VIP € 20,00 kost.

Levico Terme

Levico Terme is één van de zeldzame negentiende-eeuwse kuuroorden waarvan de oorspronkelijke vorm bewaard is gebleven: tuinen, straten met veel bloemen, thermen en stijlvolle hotels. Bezienswaardigheden zijn onder meer het Levicomeer, de kerk van San Biagio met schilderingen uit de veertiende eeuw, de ruïnes van Castel Selva, de hoogvlakte Vezzena en de thermen van Vetriolo.

Kijk voor meer informatie op www.visitvalsugana.it.