Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Aftellen naar de Open Dag (III)

De poorten van De Kuip zijn aanstaande zondag vanaf 11.00 uur geopend voor de Open Dag 2013. Centraal tijdens deze dag staat uiteraard de presentatie van de selectie voor het seizoen 2013-2014, maar daarnaast zijn er in en rond het stadion vele activiteiten te vinden. Feyenoord.nl licht in aanloop naar de Open Dag een aantal bijzondere acties en programmaonderdelen uit. In deel III: de spelerspresentatie, de VriendenLoterij en RTV Rijnmond.
Spelerspresentatie
Hoogtepunt van de Open Dag zal ook dit jaar de spelerspresentatie zijn, die om 14.00 uur begint. Tijdens deze presentatie van de selectie is een prominente rol weggelegd voor de nieuwe hoofdsponsor Opel. Tevens zal gebruik worden gemaakt van grote videoschermen die zijn opgebouwd op het veld.

Traditiegetrouw zal ook de helikopter met nieuwe spelers weer landen in De Kuip. Komende zondag zullen er drie spelers die afkomstig zijn uit de eigen jeugd uit de helikopter stappen, namelijk Elvis Manu, Matthew Steenvoorden en Joey Sleegers. Feyenoord biedt deze doorgestroomde spelers de kans om de unieke ervaring van het landen met een helikopter in De Kuip mee te maken en bovendien laat de club zien dat het trots is op de succesvolle jeugdopleiding.

VriendenLoterij
Bezoekers van de Open Dag kunnen leuke Feyenoord-prijzen winnen door gratis deel te nemen aan een voetbalspel van de VriendenLoterij. Elk uur krijgt de supporter die de beste score heeft behaald door punten te schieten op een opblaasbaar doel een mooie prijs. Degene met de hoogste score van de dag mag gebruik maken van de VriendenSeats langs de rand van het veld bij de openingswedstrijd Feyenoord tegen Getafe!

RTV Rijnmond
De sportuitzending van Radio Rijnmond staat zondag tussen 11.00 en 17.00 uur helemaal in het teken van de Open Dag van Feyenoord. De regionale omroep zendt rechtstreeks uit vanuit een glazen studio die wordt opgebouwd bij De Kuip. Daar ontvangt presentator Dennis van Eersel verschillende prominente Feyenoorders, onder wie technisch directeur Martin van Geel. Tussendoor wordt geregeld geschakeld met verslaggever Jan Dirk Stouten, die in en rond het stadion de ontwikkelingen volgt. Bezoekers van de Open Dag kunnen de uitzending van Radio Rijnmond rechtstreeks volgen bij de glazen studio en zo een kijkje achter de schermen krijgen bij het radiostation.

RTV Rijnmond is tijdens de Open Dag tevens vertegenwoordig met een stand waar supporters informatie kunnen krijgen over de vorig seizoen geopende blindentribune in De Kuip.