Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Belangrijke informatie bezoekers Open Dag 2013

De poorten van De Kuip zijn aanstaande zondag vanaf 11.00 uur geopend voor de Open Dag van 2013. Alle supporters kunnen vanaf dat moment in en rondom het stadion genieten van tal van activiteiten én de presentatie van de selectie voor het nieuwe seizoen. Feyenoord wijst alle bezoekers op onderstaande zeer belangrijke informatie over de Open Dag van zondag 21 juli.

Warmte
Het belooft zondag een zeer warme en tropische dag te worden, waarbij de temperaturen kunnen oplopen tot (boven de) 30 graden Celsius. Zorg daarom dat u voordat u van huis vertrekt voldoende eet en drinkt en tijdens de Open Dag voldoende water blijft drinken. Daarnaast is het belangrijk om voor en/of tijdens het evenement uw huid in te smeren met zonnebrandmiddel (hoge beschermingsfactor). Stel uw hoofdhuid niet te lang bloot aan de zon, bijvoorbeeld door deze te bedekken met een pet. Denk hierbij ook aan uw kinderen.

NS
De NS laat aanstaande zondag op de Open Dag van Feyenoord vier keer per uur doorgaande treinen extra stoppen op station Rotterdam Stadion. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur. De vertrektijden van de treinen zijn te checken op www.ns.nl, of raadpleek de affiches op de NS stations rond De Kuip voor vertrektijden van deze extra treinenstops naar Rotterdam Stadion.

Vervoerbewijs
Wilt u niet in de rij staan bij de kaartautomaat? Koop dan van tevoren uw treinkaartje. U kunt ook reizen op een E-ticket. U regelt dit gemakkelijk en snel viawww.ns.nl/eticket. Heeft u een NS-abonnement? Dan kunt u die ook als OV-Chipkaart in de trein gebruiken. Maak dan wel eerst uw kaart geschikt voor reizen op saldo. Kijk op www.ns.nl/OV-Chipkaart voor meer informatie.

Werkzaamheden RET
Van zaterdag 20 juli tot en met zondag 1 september wordt er gewerkt aan de tramsporen en haltes op de Coolsingel tussen de Meent en het Churchillplein.

Hierdoor rijden er geen trams via de Schiedamsedijk, de Coolsingel, de Van Oldenbarneveltstraat en Blaak. Er rijden wel trams en bussen via het Weena, Pompenburg, de Goudsesingel en de Eendrachtsweg. Omgeleide tramroutes rijden via station Oostplein en Eendrachtsplein. Maak zoveel mogelijk gebruik van de metro.

Auto
Komt u zondag toch met de auto naar de Open Dag bij Feyenoord? Hou dan rekening met werkzaamheden op de A15 tussen knooppunt Ridderkerk en knooppunt Gorinchem (richting Nijmegen). Deze afsluiting geldt van zaterdag 20 juli 22.00 uur tot maandag 22 juli 05.00 uur. De opritten 21 Hendrik-Ido-Ambacht, 22 Alblasserdam, 23 Papendrecht, 24 Wijngaarden, 25 Sliedrecht-Oost, 26 Hardinxveld-Giessendam en 27 Gorinchem zijn dicht.

Rijkswaterstaat biedt alternatief vervoer aan. Kijk op www.vanAnaarBeter.nl voor de mogelijkheden.

Parkeren
Het is zondag niet mogelijk om te parkeren op P1, P2, P3, P4 of P6. Dit betekent dat van de reguliere parkeerplaatsen alleen P5 geopend is.

Kijk voor meer informatie over de Open Dag en het volledige programma op www.feyenoord.nl/opendag.