Feyenoorders onderuit met Oranje onder 19

Het Nederlands elftal onder 19 jaar heeft dinsdag het tweede groepsduel op het EK in Litouwen verloren. Na de openingszege op Litouwen van afgelopen zaterdag ging de ploeg van KNVB coach Wim van Zwam met 1-4 onderuit tegen Portugal. Evenals tijdens het eerste duel kwamen de Feyenoorders Terence Kongolo, Lucas Woudenberg en Sven van Beek de hele wedstrijd in actie, terwijl Anass Achahbar ruim tien minuten voor tijd werd vervangen.
Ondanks de 0-1 achterstand had Oranje lange tijd zicht op tenminste een gelijkspel, maar in de laatste twintig minuten van het duel liep Portugal uit naar een ruime 0-4 voorsprong. Rai Vloet redde in blessuretijd de eer voor Nederland, dat het komende vrijdag in het laatste groepsduel opneemt tegen regerend Europees kampioen Spanje.