Fanshop
Fanshop

Feyenoord verlengt partnerovereenkomst met Saint-Gobain Weber Beamix

Feyenoord en Saint-Gobain Weber Beamix hebben in De Kuip hun partnerovereenkomst met twee jaar verlengd. Mark Koevermans, commercieel directeur van Feyenoord, en Bas Huysmans, algemeen directeur van Weber Beamix, ondertekenden in een van de business units in De Kuip officieel de nieuwe contracten. Aansluitend kreeg Huysmans het nieuwe Feyenoord thuisshirt overhandigd met daarop de naam van het bedrijf gedrukt.
Feyenoord en Saint-Gobain Weber Beamix sloten twee jaar terug hun eerste overeenkomst, in een tijd dat de club financieel en sportief in moeilijk vaarwater verkeerde. Huysmans sprak toen al zijn vertrouwen uit in een succesvolle toekomst. ‘Natuurlijk is het heel mooi om te zien dat het nu daadwerkelijk een stuk beter gaat met de club’, vertelde hij nadat de contractverlenging beklonken was.
 
‘Zowel voor bedrijven als voor voetbalclubs is het belangrijk om innovatief en competitief te werk te gaan’, vervolgde hij. ‘Feyenoord en wij doen dat allebei op dit moment, daarom passen we ook goed bij elkaar. Dat wordt nog eens ondersteund door de mentaliteit van “geen woorden maar daden”, die ons ook heel erg aanspreekt.’
 
Saint-Gobain Weber Beamix B.V. is toonaangevend op het gebied van industrieel vervaardigde premix mortels en lijmen. Als bedrijf ontwikkelt, maakt en levert Saint-Gobain Weber Beamix B.V. producten en oplossingen voor de bouw, waarbij rekening wordt gehouden met het efficiënte gebruik van energie en de duurzame bescherming van onze leefomgeving.
 
Naast de bekende geelgroene bulksilo’s op de bouwplaatsen levert Saint-Gobain Weber Beamix producten onder de merken Weber en Beamix in verpakte vorm via de bouwmaterialenhandel en onder het merk Beamix in de ‘Doe het Zelf’. Naast Weber Beamix behoren ook onder meer Gyproc, Isover, Glass Solutions en Ecophon tot de Saint-Gobain familie.