Fanshop
Fanshop

Nieuw seizoen Feyenoord Soccer Schools van start in Oostvoorne

Ruim tachtig kinderen hebben vorige week deelgenomen aan de start van het nieuwe seizoen van Feyenoord Soccer Schools. Onder leiding van oud-Feyenoorder Ben Wijnstekers trainden zij op het complex van OVV Oostvoorne drie dagen achter elkaar op de Feyenoord-manier.
De spanning was zichtbaar af te lezen van de gezichten van de jonge spelers, die tijdens hun registratie allemaal een gloednieuw, officieel Feyenoord Soccer Schools-tenue ontvingen. Dat het materiaal dik in orde was gedurende het eerste Soccer Camp van het seizoen, bleek wel uit het feit dat de deelnemers naast kleding ook konden beschikken over een eigen Soccer Schools-bal.

Het driedaagse Soccer Camp in Oostvoorne stond vooral in het teken van verschillende techniek- oefeningen, die door de jonge voetballertjes met veel passie werden uitgevoerd. Passen, trappen, bewegen zonder bal en oog hebben voor medespelers, allemaal pijlers waar Wijnstekers en Leen Boer, jeugdtrainer van Feyenoord Academy, in het bijzonder de nadruk oplegden.

Wijnstekers wees de deelnemers er bovendien op om voetbal altijd met passie te spelen. ‘Vol overgave, speel met je hart’, zo sprak de oud-aanvoerder van Feyenoord, die alle deelnemers aan het einde van de week bedankte voor hun fantastische inzet. Het bijbehorende deelnamecertificaat voor de kinderen gaf de voor hen toch al geslaagde week nog meer glans.

Deze zomer staat er nog een aantal Feyenoord Soccer Camps op het programma. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in Honselersdijk (deze week) en Capelle. Klik hier om direct in te schrijven!