Fanshop
Fanshop

Feyenoord TV draait warm voor Europa

In Feyenoord TV belichten diverse oud-spelers dinsdagavond enkele bijzondere Europese wedstrijden die de club in het verleden speelde. Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel blikken terug op de memorabele thuisoverwinningen op respectievelijk Juventus en Olympique Marseille, terwijl Patrick Lodewijks ingaat op de dramatische ontknoping tijdens Feyenoord – Newcastle United in 2003. Jon Dahl Tomasson komt aan het woord over het Champions League-duel met Lazio Roma, dat door twee goals van de Deen op sensationele wijze werd gewonnen.
Het clubprogramma draait met de uitzending van dinsdagavond warm voor een nieuw Europees avontuur van Feyenoord. Aankomende vrijdag vindt de loting plaats voor de vierde voorronde van de Europa League. Daaruit blijkt welke tegenstander de ploeg van trainer Ronald Koeman moet verslaan om door te dringen tot de groepsfase van het Europese toernooi.

De uitzending van Feyenoord TV begint dinsdagavond om 18.20 uur op het eerste eredivisiekanaal van FOX Sports. Om 23.15 uur wordt het programma herhaald.