Fanshop
Fanshop
social_wedstr_vs

30.000 volgers voor Feyenoord op Instagram

Het officiële kanaal van Feyenoord op Instagram heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Het account @feyenoord.rotterdam mocht deze week haar 30.000ste volger verwelkomen. Feyenoord is precies een jaar actief op Instagram.

Via Instagram biedt Feyenoord haar volgers bovenal een exclusief kijkje achter de schermen. Via het officiële account van de club @feyenoord.rotterdam worden de mooiste foto’s en de leukste video’s gedeeld, bijvoorbeeld van wedstrijden of bijzondere evenementen. Zo zijn er regelmatig sfeerimpressies van contractondertekeningen van spelers te zien, terwijl op wedstrijddagen updates worden gegeven vanaf beperkt toegankelijke plekken, zoals de kleedkamer of langs de lijn van het veld. Recent zijn onder meer exclusieve beelden toegevoegd van de eerste trainingsdag van Dirk Kuyt en het Feyenoord Charity Gala in De Kuip.

Facebook
Ook Feyenoords officiële Facebook-account heeft recent een mijlpaal bereikt: de pagina wordt inmiddels door ruim 450.000 supporters ‘geliket’. Door als Facebook-gebruiker de pagina van Feyenoord te ‘liken’, verschijnen alle berichten automatisch op je persoonlijke nieuwsoverzicht. Zo worden voor elke thuiswedstrijd van Feyenoord kaarten verloot, kunnen supporters vragen stellen aan spelers en worden ze op de hoogte gehouden van de fraaiste kortingen in de Fanshops. Ook worden op de Facebook-pagina van Feyenoord de mooiste foto’s van wedstrijden en andere evenementen gedeeld. Volg Feyenoord via www.facebook.com/Feyenoord.

Twitter
Het allerlaatste nieuws vanuit De Kuip lees je als eerste op het officiële Twitter-account van Feyenoord, te volgen via @Feyenoord. Via het Twitter-kanaal blijf je dagelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de club. Inmiddels heeft Feyenoord op Twitter ruim 233.000 volgers. Op wedstrijddagen worden middels foto’s en video’s de laatste actualiteiten vanuit het stadion gedeeld, terwijl alle wedstrijden van het eerste elftal en de beloften live zijn te volgen via het officiële clubaccount: www.twitter.com/Feyenoord

Spelers en staf
Niet alleen de club zelf, ook een groot aantal spelers is actief op sociale media. Dirk Kuyt, vanaf komend seizoen weer in Feyenoord-shirt te bewonderen, heeft zowel op Twitter (1,6 miljoen) als op Instagram (236.000) de meeste volgers aan zich gebonden. Ook onder meer hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst en aanvoerder Jordy Clasie (beiden ongeveer 113.000 volgers) beschikken over een eigen Twitter-account. Op Instagram zijn Colin Kazim-Richards (bijna 67.000 volgers) en Kenneth Vermeer (34.700) populair.