Fanshop
Fanshop
100K_web2

100.000 volgers voor Feyenoord op Instagram

Een nieuwe mijlpaal voor Feyenoord op Instagram! Het officiële account van de club is de grens van 100.000 volgers gepasseerd. Daarmee is het aantal volgers van Feyenoord op Instagram in minder dan een jaar tijd meer dan verdrievoudigd.

Kijkje achter de schermen
Via het officiële Instagram-account @feyenoord.rotterdam krijgen supporters een uniek kijkje achter de schermen, met fraaie foto’s en exclusieve video’s. Het eerste elftal van Feyenoord staat centraal, maar uiteraard is er ook ruimte voor onder meer de rijke clubgeschiedenis of andere evenementen van de club. Daarnaast komen er regelmatig leuke winacties voorbij.

Unieke content op matchday
Op Feyenoords Instagram-account wordt ook de wedstrijddag uitgebreid in beeld gebracht. Met unieke content vanaf beperkt toegankelijke locaties in het stadion, zoals de kleedkamer, de catacomben en het veld, worden supporters zowel voor, tijdens als na de wedstrijd op de hoogte gehouden van alle gebeurtenissen rondom Feyenoord 1.

Dicht bij de spelers
Het Instagram-account van Feyenoord brengt je ook dicht bij de spelers. Zo biedt het kanaal regelmatig exclusieve beelden van activiteiten van de Feyenoorders buiten het veld. Denk aan contractondertekeningen, interviews, opnames en fotoshoots. Daarnaast worden de leukste posts van de Feyenoorders zelf gedeeld op het account.

Volg Feyenoord op Instagram!
Volg jij Feyenoord nog niet op Instagram? Doe dit dan snel via www.instagram.com/feyenoord.rotterdam. Al meer dan 100.000 supporters gingen je voor!

Twitter en Facebook
Feyenoord is uiteraard ook actief op Facebook en Twitter. Deze kanalen zijn te bereiken en te volgen via www.facebook.com/feyenoord en www.twitter.com/feyenoord.