Fanshop
Fanshop
20171107_100000_downloads_visual

100.000 downloads voor officiële Feyenoord App

Een mooie mijlpaal voor de officiële Feyenoord App: vorige week werd de grens bereikt van 100.000 downloads. Inmiddels volgen dus al meer dan 100.000 supporters het Feyenoord-nieuws op de voet dankzij de officiële Feyenoord App.

Als eerste op de hoogte
Met de Feyenoord App ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws. Je ontvangt als eerste het laatste nieuws dankzij de handige pushmeldingen. Ook zie je via de app exclusieve fotoverslagen en video’s, kun je de profielen en statistieken van de spelers van Feyenoord 1 bekijken en vind je het programma, de uitslagen en de stand van alle competities in één helder overzicht. Tijdens ‘Matchday’ vind je via de Feyenoord App alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht, terwijl je dankzij de bekende goaltune als eerste weet wanneer Feyenoord heeft gescoord.

Update app
Deze week werd een update gelanceerd van de app, die geschikt is voor zowel mobiel als tablet (iOS en Android). In deze nieuwe release zijn enkele functionele verbeteringen doorgevoerd aan de Feyenoord App. Zo is het mogelijk om video's en foto's landscape te bekijken en kun je vanaf nu ook inzoomen op foto's, zodat je jouw Feyenoord-helden nog beter kunt bekijken. Daarnaast vind je nu ook alle informatie over Feyenoord eSports in de app.

Gratis downloaden
Heb je de officiële Feyenoord App nog niet? Je kunt de nieuwe Feyenoord App gratis downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android). Je kunt hier zoeken op ‘Feyenoord’ en dan de app kiezen met het Feyenoord-logo en de rode achtergrond als icoon. 

Review
Heb jij de officiële Feyenoord App al gedownload? Ga dan snel naar je App Store of Google Play Store om de update uit te voeren. Je kunt hier ook direct een review achterlaten, zodat wij weten wat je van de app vindt.