Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Knaken

Bij Knaken.nl kan iedereen terecht die een veilige plek zoekt om digitale valuta zoals Bitcoin, Ethereum te verhandelen zonder ingewikkelde technische kennis te hebben.

Er is een flinke opkomst geweest de afgelopen jaren van digitale valuta, of cryptocurrency waardoor steeds meer mensen hiermee willen beginnen. Echter worden velen tegengehouden omdat ze er te weinig over weten of dat ze veel gelezen hebben over malifide bedrijven. Knaken is een Nederlands bedrijf, uit Rotterdam die beschikt over alle mogelijkheden om snel, veilig en simpel te starten met crypto.

Door de behulpzame en snelle support via email of live chat worden klanten begeleid in hun aanmelding of tijden hun aankoopproces. We houden klanten op de hoogte wat er afspeelt in de markt en bieden unieke producten aan zoals sparen en staking.

Knaken.nl & Feyenoord

Met een uniek crypto partnercontract is samen met Feyenoord gezocht naar een echte Rotterdamse samenwerking. De ambitie van Knaken is om voor een versnelde en verhoogde landelijke naamsbekendheid te gaan en zo meer mensen in aanraking te brengen met het unieke platform wat Knaken te bieden heeft. Knaken wil samen met Feyenoord groeien naar de grootste en met name de beste Crypto partner van Nederland en Europa.

Wil je meer weten over Cryptocurrency of andere digitale valuta, kijk dan op www.knaken.nl.