Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord Soccer Schools

Verdien je plek bij de Feyenoord Soccer Schools All Stars

Wie droomt er niet van een plek in een All Star-team van Feyenoord? Vanaf komende zomer kan deze droom werkelijkheid worden bij de Feyenoord Soccer Schools All Stars! Bij deelname aan een Feyenoord Soccer Camp in de zomervakantie maak je automatisch kans om uitgenodigd te worden voor dit sterrenteam.

All Stars
Aan talent geen gebrek bij onze voetbalkampen! Met dat talent willen wij graag iets extra’s doen. Aan de trainers de lastige taak om komende zomer uit alle enthousiaste en fanatieke deelnemers een All Star-team samen te stellen.

Wil jij kans maken om geselecteerd te worden? Zorg dan dat je komende zomer aanwezig bent op één van de Feyenoord Soccer Camps. Wil jij je direct aanmelden voor een Soccer Camp? Klik hier om direct naar de inschrijfpagina te gaan.

De selectie
Je zult tijdens de trainingen goed je best moeten doen en aan de trainers moeten laten zien dat jij baas bent over de bal en het spel. Daarnaast is het ook belangrijk dat je respect hebt voor je medespelers en je goed gedrag vertoont tijdens het voetbalkamp.

Wedstrijd tegen Feyenoord Academy
Ben jij één van de uitverkorenen? Dan speel je na de zomer een wedstrijd op Varkenoord tegen een team van Feyenoord Academy! Je ontvangt hiervoor een speciale uitnodiging, getekend door de hoofdtrainer en technisch directeur van Feyenoord.

Er worden deze zomer liefst vijftien Feyenoord Soccer Camps georganiseerd. Voor meer informatie over de voetbalzomer van Feyenoord Soccer Schools klik je hier.