Inschrijven
Inschrijven

Voetbal talenttrainingen

Word een betere voetballer in 10 weken

Feyenoord Soccer Schools organiseert jaarlijks twee modules van Talenttrainingen (in het voor- en najaar): een tien weken durende trainingscyclus voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar. De trainingen duren 1,5 uur en vinden allen plaats op zondag voor jongens en vrijdag voor meiden. De locatie is Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord Academy. 

Spelersmodule 
Door middel van verschillende voetbaloefeningen kun je jouw talent ontwikkelen, waarbij natuurlijk ook plezier en het opdoen van leuke ervaringen belangrijk zijn.

Door middel van specifieke trainingen op het gebied van onder andere techniek, passing, afwerken en positiespel, krijg jij de kans om in tien weken baas over de bal te worden. Alle aspecten van het voetbal komen tijdens de module aan bod, waardoor jij je kunt verbeteren op technisch, tactisch, fysiek en mentaal niveau.

Inschrijven jongens Inschrijven Meiden

Keepersmodule 
Speciaal voor keepers organiseren wij een Keepersmodule. Onder leiding van ervaren keeperstrainers wordt tien weken lang getraind als een echte Feyenoord-keeper. Met deze module krijg jij de kans om je op alle gebieden van het keepersvak te verbeteren en een complete doelman te worden.

Iedere training staat een specifiek keepersthema op het programma, waarbij de basistechniek van de keepers altijd centraal staat. Tijdens de module ontwikkel jij het gooien, vangen, positiekiezen, 1-tegen-1, meevoetballen en nog veel meer. Dit alles met als doel om van jou een completere doelman te maken.    

Inschrijven jongens Inschrijven meiden
Trainingsmodule Prijs per deelnemer*
Spelersmodule €299,-
Keepersmodule €335,-

* Kortingsregelingen: Bij eerdere deelname aan de Talenttrainingen van Feyenoord Soccer Schools en/of lidmaatschap van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes geldt een korting van 5%. Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een eenmalige korting van 10%, vanaf het tweede deelnemende kind.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

  • Tien trainingen
  • Officieel kledingpakket van adidas, inclusief trainingspak, shirt, broek en kousen
  • Een Feyenoord-bidon
  • Een persoonlijk certificaat van deelname 

Schrijf je in voor een Feyenoord trainingsmodule

Inschrijven


Meidenmodule

Ook meiden kunnen trainen bij Feyenoord! Klik hier voor meer informatie over de nieuwe Meidenmodule van Feyenoord Soccer Schools.