Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

UITGELICHT: Feyenoord Soccer Camp bij v.v. WFB

Op donderdag 19 en vrijdag 20 juli 2018 vindt er bij v.v. WFB een Feyenoord Soccer Camp plaats. Het is niet voor het eerst dat er een Soccer Camp wordt georganiseerd bij deze vereniging uit Ouddorp. Je komt meer te weten over de club in dit bericht.

Deelnemen aan dit voetbalkamp? Klik hier om direct naar de inschrijfpagina te gaan.

Voetbalvereniging WFB (West Flakkeese Boys) is opgericht op 25 november 1951. De club telt bijna 500 leden en de jeugdafdeling van v.v. WFB bestaat uit negentien jeugdteams. Kinderen zijn vanaf hun vijfde levensjaar welkom en maken bij deze club op een leuke en ontspannen manier kennis met voetbal. Het eerste elftal van de vereniging uit Ouddorp komt op zaterdag uit in de vierde klasse en staat vanaf volgend seizoen onder leiding van Feyenoord Soccer Schools-trainer Harm Spijker.

Sportpark De Kruse is de thuishaven van de club uit Zuid-Holland. Het complex telt drie natuurgrasvelden, twee pupillenvelden en een trainingsveld. De accommodatie beschikt daarnaast over tien kleedkamers en een ruime kantine met overkapping.

Alle jonge voetballers van zes tot en met zestien jaar uit de omgeving van Ouddorp zijn op donderdag 19 en vrijdag 20 juli 2018 van harte welkom om deel te nemen aan dit Feyenoord Soccer Camp bij v.v. WFB!

Meer informatie over v.v. WFB lees je op: www.vvwfb.nl