Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

UITGELICHT: Feyenoord Soccer Camp bij Venlosche Boys

Op donderdag 10 en vrijdag 11 mei 2018 vindt er bij Venlosche Boys een Feyenoord Soccer Camp plaats. Het is de eerste keer dat er een voetbalkamp van Feyenoord plaatsvindt bij deze vereniging uit Noord-Limburg. In dit bericht lees je meer over Venlosche Boys.

Klik hier om direct naar het inschrijfformulier van dit Soccer Camp te gaan.

Voetbalvereniging Venlosche Boys zag in het jaar 1927 het levenslicht in een lunchroom in Venlo. In eerste instantie bestond de vereniging enkel uit een eerste elftal, maar in 1934 werd er ook een jeugdafdeling toegevoegd aan de club. Het eerste elftal van Venlosche Boys speelde de afgelopen seizoenen voornamelijk in de tweede klasse, maar wist vorig jaar promotie naar de eerste klasse zondag te bewerkstelligen.

De jeugdafdeling van Venlosche Boys bestaat uit maar liefst 35 teams, verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën. De selectieteams acteren op een hoog jeugdniveau, waardoor jonge talentvolle voetballers zich bij Venlosche Boys optimaal kunnen ontwikkelen. Echter kunnen ook de recreatieve spelers bij deze Limburgse vereniging terecht. Venlosche Boys is daardoor een voetbalclub die toegankelijk is voor iedereen!

Sportcomplex Merelweg is de thuishaven van Venlosche Boys. Deze accommodatie wordt gedeeld met VVV Venlo en VOS. Sinds de oprichting heeft de vereniging op verschillende locaties haar thuiswedstrijden afgewerkt. Vanaf 1940 speelt de vereniging op het huidige complex en de accommodatie is sindsdien, net als de vereniging, continu in ontwikkeling.

Dit voorjaar krijgen kinderen uit Venlo en omstreken de kans om hun voetbalkwaliteiten te verbeteren bij Venlosche Boys door te trainen als echte Feyenoord-spelers. De Venlosche club heeft de eer om voor het eerst gastheer te zijn van een Feyenoord Soccer Camp en kijkt dan ook reikhalzend uit naar het evenement. ‘Wij kijken uit naar de samenwerking met Feyenoord en hopen tijdens Hemelvaart op een prachtig evenement op ons complex met veel deelnemers’, aldus een woordvoerder van de Limburgse club.

Meer informatie over Venlosche Boys is te vinden op www.venloscheboys.nl.