NEXT YEAR: Trainingsmodule bij S.V. Honselersdijk

In 2021 organiseert Feyenoord Soccer Schools iets nieuws: een Feyenoord Trainingsmodule bij S.V. Honselersdijk. Tot op heden vonden deze series van Talenttrainingen enkel plaats op Varkenoord, maar nu dus ook bij S.V. Honselersdijk!

Jongens & meiden
De trainingen vinden plaats op zondagochtend en zijn toegankelijk voor zowel jongens als meiden in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. De eerste training vindt plaats op 14 maart 2021 en de module zal eindigen op 13 juni 2021. Tijdens de trainingen, die onder leiding staan van ervaren Feyenoord-trainers, kan jij je op je eigen niveau ontwikkelen tot een betere voetballer.

Keepers zijn ook van harte welkom om deel te nemen, echter wordt er geen specifiek keepersprogramma aangeboden.

Aanmelden
De inschrijving voor deze module wordt later dit jaar geopend. Het is nu al wel mogelijk om je interesse  aan ons kenbaar te maken. Je ontvangt dan een e-mail zodra de inschrijving opengaat, zodat jij snel je plek kan reserveren.

Neem contact met ons op om je interesse kenbaar te maken.

Samenwerking
Met de introductie van deze nieuwe trainingsactiviteit komt er een vervolg op de samenwerking tussen Feyenoord Soccer Schools en S.V. Honselersdijk. Eerder werden er al met succes enkele Soccer Camps georganiseerd op Sportpark De Strijphorst. Daar komt nu dus een trainingsmodule bij; een primeur voor zowel S.V. Honselersdijk als Feyenoord Soccer Schools.

Feyenoord Soccer Schools en S.V. Honselersdijk kijken uit naar een mooie en succesvolle samenwerking.

Meer informatie over deze nieuwe trainingsmodule volgt later dit jaar op onze website. Heb je nu vragen, neem dan contact op.