Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Tip voor de herfstvakantie: volg een rondleiding in De Kuip!

Nog geen plannen voor de herfstvakantie? Neem dan eens met het hele gezin eens een uniek kijkje achter de schermen van Feyenoord en De Kuip door een rondleiding te volgen door het stadion. Tijdens de rondleiding kom je op plaatsen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek. Je bezoekt onder andere de spelerstunnel, de dug-out en de perskamer. Wie weet loop je Jordy Clasie of Lex Immers wel tegen het lijf!

De gidsen vertellen je enthousiast over de boeiende geschiedenis van De Kuip en de échte Feyenoord-verhalen. Een bezoek aan het Feyenoord Museum kan bij de rondleiding natuurlijk niet ontbreken en is bij de prijs inbegrepen. Kijk ook eens of je een rondleiding met een bezoek aan een training van het eerste elftal kunt combineren.

Als je na alle indrukken zin hebt gekregen in wat eten of drinken kun je terecht in het sfeervolle restaurant De Kuip Eten en Drinken. Dit is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie, de exacte dagen en tijden of voor het maken van een reservering op www.dekuip.nl/rondleidingen.