Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
header_nieuwsbericht

Feyenoord pakt uit in december!

De traditionele feestmaand december is begonnen, het einde van het jaar is in zicht. Hét moment om alle Feyenoord-supporters te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun en support in 2015. De club doet dat door middel van de Feyenoord Adventskalender en pakt tot aan Kerst dagelijks uit met exclusieve prijzen, fraaie acties en bijzondere momenten!

De Feyenoord Adventskalender is vanaf vandaag (dinsdag 1 december) te vinden op www.feyenoord.nl/advent en op de officiële Facebook-pagina van Feyenoord. Tot en met donderdag 24 december komt er elke dag een nieuwe actie beschikbaar. Zo maak je als supporter dagelijks kans op zeer exclusieve prijzen en leuke cadeautjes.

Tien keer een compleet thuis- of uittenue, gesigneerde voetbalschoenen van Michiel Kramer, tien keer een lunch in Brasserie De Kuip voor twee personen, 25 keer twee kaarten voor de uitverkochte wedstrijd Feyenoord – Heracles Almelo en een VIP-arrangement voor vier personen bij Feyenoord – PSV: zomaar een greep uit de fantastische prijzen die Feyenoord weggeeft met de Adventskalender in feestmaand december.

Nieuwsgierig en wil je graag meedoen? Hou de Adventskalender in de gaten via www.feyenoord.nl/advent of via Feyenoord Facebook.