VOORRANG UITKAARTHOUDERS

VOORRANG UITKAARTHOUDERS

VOORRANG UITKAARTHOUDERS

Alle Diamond- en Goldcardhouders van het seizoen 2015-2016 worden vanaf zaterdag 12 maart 2016 in de gelegenheid gesteld om één finalekaart te kopen. Dit geldt ook voor de Silvercardhouders die op 3 maart 2016 (speeldag halve finale) 73 punten of meer hadden.

Er is gekeken naar de opgebouwde punten in de vorige twee seizoenen en het huidige seizoen t/m de uitwedstrijd tegen FC Utrecht (28 februari 2016). De puntengrens van 73 of meer is vastgesteld omdat, wanneer de promotie/degradatie van uitkaarten op 3 maart 2016 zou plaatsvinden, exact alle Silvercardhouders met 73 opgebouwde punten of meer zouden promoveren tot Goldcardhouder. De groep uitkaarthouders die een kaart voor de bekerfinale mag kopen, noemen we de groep ‘toegewezen uitkaarthouders’. Het gaat om iets meer dan 1.750 supporters die op deze wijze een voorrang hebben op de kaartverkoop.

Deze toegewezen uitkaarthouders kunnen vanaf zaterdag 12 maart 2016 om 09:00 uur via www.feyenoord.nl/ticketshop één kaart kopen. Kaarten zijn beschikbaar voor de Gerard Meijer Tribune (gele zijde) en de vakken P, PP en V V en kosten EUR 33,- . Het recht van een toegewezen uitkaarthouder om een finalekaart te kopen, vervalt op het moment dat alle ingelote seizoenkaarthouders aan de beurt zijn geweest.

Terug naar overzicht

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×