Kijk Vitesse – Feyenoord gratis via de Feyenoord App!

Kijk Vitesse – Feyenoord gratis via de Feyenoord App!

Na de prachtige 2-0 overwinning van afgelopen donderdag op HNK Rijeka, wil Feyenoord alle supporters bedanken voor hun steun. Daarom geeft de club in samenwerking met Clubmobiel alle supporters de kans om de uitwedstrijd tegen Vitesse van aanstaande zondag gratis live – en zonder verdere verplichting - te bekijken via de Feyenoord App.

Het enige dat je hoeft te doen om Vitesse – Feyenoord gratis te bekijken via de Feyenoord App is je aanmelden via deze pagina (geheel vrijblijvend). 

Via de officiële Feyenoord App is onder meer het laatste nieuws en uitgebreide club- en wedstrijdinformatie te vinden, terwijl de App tevens is uitgebreid met de mogelijkheid om wedstrijden live te volgen of zelfs te bekijken. De Feyenoord App is gratis te downloaden in de App store, voor zowel de iPad en de iPhone als voor alle Android-toestellen en tablets.

Het live bekijken van de wedstrijden van Feyenoord is een exclusieve dienst, die wordt aangeboden in samenwerking met Clubmobiel. Hiervoor is normaal gesproken een abonnement nodig, maar de wedstrijd van zondag tegen Vitesse is dus als uitzondering voor alle supporters gratis te bekijken.

Kijk voor meer informatie over de officiele Feyenoord App, of om deze direct te downloaden, op www.feyenoord.nl/app.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×