verzamelaarsdag

verzamelaarsdag

verzamelaarsdag

Beste verzamelaar,

Zoals je wellicht weet zijn wij bezig om het XXL-boek ‘Feyenoord de Grootste’ te realiseren. Dit reusachtige boek dient een waar kunstobject te worden waarin kijker en lezer worden meegevoerd op een fascinerende tocht door de rijke geschiedenis van Feyenoord.

Uiteraard stellen wij in dit boek ook ruimte beschikbaar aan speciale en unieke verzamelitems van de grote aantallen verzamelaars onder onze Feyenoord-supporters. Feyenoord organiseert hiervoor een speciale verzamelaarsdag op 1 juni 2015 van 16:00 tot 19:00 in het Feyenoord Museum. Als jij speciale en unieke verzamelitems bezit en deze graag wil laten opnemen in het boek is dit het moment om deze aan ons te presenteren. Graag ontvangen wij via onderstaande velden jouw gegevens, zodat wij weten wie je bent en met welke items je naar De Kuip wilt komen.

Meer informatie omtrent het boek is terug te vinden op www.feyenoorddegrootste.nl.

* Indien jij op 01-06-2015 wel naar het Feyenoord Museum kunt komen maar niet tussen 16:00 - 19:00 uur beschikbaar bent, kun je ‘Anders’ aanklikken bij verwachte tijd aanwezig. Na ontvangst van jouw gegevens nemen wij contact met je op.

Don't fill in this field:
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×