Tweede editie Legioen cup

Tweede editie Legioen cup

Tweede editie Legioen cup

Terwijl de Feyenoord-selectie nageniet van de bekerwinst, maakt Het Legioen zich op voor de tweede editie van de Legioen Cup. Vanuit Het Legioen wordt er een team gevormd dat op zondag 5 juni een wedstrijd tegen Oud-Feyenoord speelt. En wel op het heilige gras van De Kuip!Vorig seizoen ging het team, met onder meer Feyenoord-helden als Pierre van Hooijdonk, Mike Obiku en Peter Houtman in de gelederen, er in een doelpuntrijke editie (7-9) vandoor met de Cup. Om een goede indruk te maken, speelt Het Legioen in het nieuwe uittenue, dat de teamleden na afloop uiteraard mee naar huis mogen nemen.  

Selectie Het Legioen
De selectie voor deze wedstrijd zal bestaan uit vijftien Legioenleden. Om dit team goed voorbereid het veld in te sturen, wordt ook een trainer vanuit Het Legioen afgevaardigd. De selectie zal geheel willekeurig plaatsvinden. Als Legioenlid kun jij je inschrijven voor de positie van keeper, verdediger, middenvelder, aanvaller of trainer. 

Wil jij kans maken om geselecteerd te worden? Het enige dat je hoeft te doen, is uiterlijk maandag 23 mei onderstaand formulier invullen. De prijs is niet overdraagbaar, dus je moet in de mogelijkheid zijn om je agenda vrij te maken op zondag 5 juni.

Don't fill in this field:
  • Pick a date.
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×