Type uitkaarten

Type uitkaarten

Er zijn drie verschillende uitkaarten, namelijk de Diamond-, Gold- en Silvercard. Als nieuwe uitkaarthouder ontvang je een Silvercard. Afhankelijk van het aantal uitwedstrijden dat je in een seizoen bezoekt, kun je in het opvolgende seizoen in aanmerking komen voor een Goldcard. Goldcardhouders die voldoende uitwedstrijden bezoeken, komen in aanmerking voor een Diamondcard. Alleen seizoenkaarthouders kunnen een uitkaart aanvragen.

Diamondcard

Als houder van een Diamondcard heb je het eerste recht op het aanschaffen van kaarten voor uitwedstrijden van Feyenoord. In totaal zijn er 400 Diamondcards beschikbaar. Omdat elke eredivisieclub in Nederland beschikt over een uitvak van tenminste 400 plaatsen, ben je als Diamoncardhouder verzekerd van een plaats als je een kaart voor een uitwedstrijd wilt kopen.

Goldcard

Als houder van een Goldcard heb je na de Diamondcardhouders het eerste recht op het kopen van kaarten voor uitwedstrijden van Feyenoord. In totaal zijn er 1.200 Goldcards beschikbaar.

Silvercard

Supporters die voor het eerst een uitkaart van Feyenoord aanvragen, of op basis van hun opgebouwde punten (nog) geen recht hebben op een Diamond- of Goldcard, ontvangen automatisch een Silvercard. Met een Silvercard kun je kaarten kopen voor uitwedstrijden, die nog niet uitverkocht zijn aan Diamond- en/of Goldcardhouders. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×