Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

Informatie 2022-2023

Feyenoord biedt in het seizoen 2022-2023 één type seizoenkaart aan, namelijk een reguliere seizoenkaart. Mochten er onverhoopt toch thuiswedstrijden zonder of met gedeeltelijk publiek gespeeld worden, dan hebben seizoenkaarthouders aan het einde van het seizoen recht op een evenredige tegemoetkoming op basis van 100% van de seizoenkaartprijs.

De seizoenkaart 2022-2023 biedt:

 • Toegang tot de zeventien Eredivisie-thuiswedstrijden van het eerste elftal en eventuele play-offs;
 • Toegang tot de traditionele vriendschappelijke openingswedstrijd van het seizoen;
 • Toegang tot de eerste thuiswedstrijd om de TOTO KNVB Beker (tot 1/8e finale)*;
 • Voorrang op kaartverkoop voor overige (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
 • Gratis lidmaatschap Het Legioen (voor kinderen tot en met 14 jaar: gratis lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes);
 • 15% korting op de aankoop van artikelen in de (online) Feyenoord Fanshop.

* indien van toepassing


Periodes en prijsbeleid

De seizoenkaartcampagne is op vrijdag 20 mei van start gegaan. Seizoenkaarthouders hebben vanaf die dag de mogelijkheid om hun seizoenkaart te verlengen voor seizoen 2022-2023. Zij behouden zo hun eigen plaats in De Kuip. Daarna hebben Legioen-leden en Kameraadjes voorrang op de aanschaf van een seizoenkaart, gevolgd door de fase waarbij iedere supporter de mogelijkheid heeft een seizoenkaart te bestellen. De vroegboekprijzen zijn met 4% gestegen ten opzichte van het seizoen 2020-2021. De standaardprijzen worden verhoogd met 9%. Bekijk hier alle seizoenkaartprijzen.

Hieronder volgt meer informatie over de verschillende fases.

 1. Verlengen, verplaatsen én eventueel bijkopen voor seizoenkaarthouders

  Vrijdag 20 mei t/m donderdag 16 juni

  Seizoenkaarthouders kunnen hun stoel 1-op-1 verlengen, verplaatsen binnen hetzelfde vak of naar een ander vak en seizoenkaarten bijkopen. Jouw eigen stoel is in deze fase exclusief voor jou gereserveerd, totdat je wellicht besluit om te verplaatsen. Jouw oude stoel is daarna direct beschikbaar voor andere seizoenkaarthouders. In deze fase geldt de vroegboekprijs.

   

 2. Voorrang voor seizoenkaarthouders op een nieuwe stoel én eventueel bijkopen

  Zaterdag 18 juni 9:00 uur t/m dinsdag 21 juni 17:59 uur

  In deze fase is jouw eigen stoelreservering en dus de garantie op jouw huidige stoel komen te vervallen. Alle seizoenkaarthouders die nog niet hebben verlengd, kunnen nu een (andere) nieuwe stoel uitzoeken.

  De verwachting is dat er in het stadion meer stoelen beschikbaar komen, omdat de reservering van de eigen stoel is vervallen. Het is aan jou om de afweging te maken om je eigen stoel (in fase 1) te verlengen, te verplaatsen of wellicht te wachten totdat er in deze fase stoelreserveringen zijn komen te vervallen omdat andere seizoenkaarthouders hun stoel niet verlengd hebben. Ook in deze fase kun je als seizoenkaarthouder nog bijkopen en geldt de vroegboekprijs.

   

 3. Voorrang voor Legioen-leden en Junioren Kameraadjes

  Dinsdag 21 juni 18:00 uur t/m zaterdag 25 juni 8:59 uur

  Alle leden van Het Legioen én alle Junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes zonder seizoenkaart 2021-2022 krijgen in deze fase voorrang op het bestellen van een seizoenkaart 2022-2023. In deze fase geldt de standaardprijs.

   

 4. Overige supporters

  Vanaf zaterdag 25 juni 9:00 uur

  Alle Feyenoord-supporters krijgen gedurende deze fase de mogelijkheid om voor het seizoen 2022-2023 een seizoenkaart te bestellen. De standaardprijs is van toepassing.