Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

Informatie 2021-2022

Feyenoord heeft ervoor gekozen in seizoen 2021-2022 één type seizoenkaart aan te bieden, namelijk een reguliere seizoenkaart. Mochten er onverhoopt toch thuiswedstrijden zonder of met gedeeltelijk publiek gespeeld worden, dan hebben seizoenkaarthouders aan het einde van het seizoen recht op een evenredige tegemoetkoming op basis van 100% van de seizoenkaartprijs.

De seizoenkaart 2021-2022 biedt:

 • Toegang tot de zeventien Eredivisie-thuiswedstrijden van het eerste elftal en eventuele play-offs;
 • Toegang tot de traditionele vriendschappelijke openingswedstrijd van het seizoen;
 • Toegang tot de eerste thuiswedstrijd om de TOTO KNVB Beker (tot 1/8e finale)*;
 • Voorrang op kaartverkoop voor overige (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
 • Gratis lidmaatschap Het Legioen (voor kinderen tot en met 14 jaar: gratis lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes);
 • 15% korting op de aankoop van artikelen in de (online) Feyenoord Fanshop.

* indien van toepassing

Ga naar Ticketshop

Periodes en prijsbeleid

De seizoenkaartcampagne is op maandag 7 juni van start gegaan. Seizoenkaarthouders hebben vanaf die dag de mogelijkheid om hun seizoenkaart te verlengen voor seizoen 2021-2022. Zij behouden zo hun eigen plaats in De Kuip. Daarna hebben Legioen-leden en Kameraadjes voorrang op de aanschaf van een seizoenkaart, gevolgd door de fase waarbij iedere supporter de mogelijkheid heeft een seizoenkaart te bestellen. De vroegboekprijzen blijven gelijk aan seizoen 2020-2021. De standaardprijzen worden verhoogd met de door het CBS bepaalde inflatie cijfer van 1,3%. Bekijk hier alle seizoenkaartprijzen.

Hieronder volgt meer informatie over de verschillende fases.

 1. Verlengen, verplaatsen én eventueel bijkopen voor seizoenkaarthouders

  Maandag 7 juni t/m donderdag 8 juli

  Seizoenkaarthouders kunnen hun stoel 1-op-1 verlengen, verplaatsen binnen of naar een ander vak en seizoenkaarten bijkopen. Jouw eigen stoel is in deze fase exclusief voor jou gereserveerd, totdat je wellicht besluit om te verplaatsen. Jouw oude stoel is daarna direct beschikbaar voor andere seizoenkaarthouders. In deze fase geldt de vroegboekprijs.

   

 2. Voorrang voor seizoenkaarthouders op een nieuwe stoel én eventueel bijkopen

  Vanaf zaterdag 10 juli om 09:00 uur

  In deze fase is jouw eigen stoelreservering en dus de garantie op jouw huidige stoel komen te vervallen. Alle seizoenkaarthouders die nog niet hebben verlengd, kunnen nu een (andere) nieuwe stoel uitzoeken.

  De verwachting is dat er in het stadion meer stoelen beschikbaar zijn, omdat de reservering van de eigen stoel is komen te vervallen. Het is aan jou om de afweging te maken om je eigen stoel (in fase 1) te verlengen, te verplaatsen of wellicht te wachten totdat er in deze fase stoelreserveringen zijn komen te vervallen doordat andere seizoenkaarthouders hun stoel niet verlengd hebben. Ook in deze fase kan je als seizoenkaarthouder nog bijkopen en geldt de vroegboekprijs.

   

 3. Voorrang voor Leden van Het Legioen en Junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes

  Vanaf woensdag 14 juli om 18:00 uur

  Alle leden van Het Legioen én alle Junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes zonder seizoenkaart 2020-2021 krijgen in deze fase voorrang op het bestellen van een seizoenkaart 2021-2022. In deze fase geldt de standaard prijs.

   

 4. Alle overige supporters kunnen een seizoenkaart bestellen

  Vanaf zaterdag 17 juli om 09:00 uur

  Alle Feyenoord-supporters krijgen gedurende deze fase de mogelijkheid om voor het seizoen 2021-2022 een seizoenkaart te bestellen. De standaard prijs is van toepassing.

Ga naar Ticketshop