Algemeen

Algemeen

Natuurlijk, je kunt een wedstrijd van Feyenoord op tv bekijken en de doelpunten in de herhaling zien vanuit alle hoeken en standen. Je kunt naar de radio luisteren en, begeleid door het commentaar, je eigen fantasie op de wedstrijd loslaten. Maar er is maar één plek waar je een wedstrijd van Feyenoord écht intens beleeft. Dat is het stadion.

Wie bij een wedstrijd van Feyenoord is, zal merken dat het gezang van de twaalfde man ‘in het echt’ een stuk harder klinkt. Dat de emotie bij de fans na een doelpunt vele malen groter is dan die op tv lijkt. En dat het kippenvel op je eigen armen net wat langer blijft staan dan je gewend bent. Maar bovenal: dat het Feyenoord-publiek een collectief vormt. Eén geheel, dat als twaalfde man achter de ploeg staat. Of het nu in de eigen Kuip is of tijdens een uitwedstrijd.

Een wedstrijd bezoeken van Feyenoord is een ervaring die je je hele leven niet meer vergeet. Wil jij iedere twee weken zo’n ervaring beleven? Neem dan een seizoenkaart, dan ben je verzekerd van een plaats. Maar ook als je af en toe een wedstrijd wilt bezoeken, zijn er meer dan voldoende mogelijkheden.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×