Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

Informatie mobile tickets

Wat is een mobile ticket?
Een mobile ticket is een bepaalde afleverwijze van jouw seizoen- of dagkaart. Met een mobile ticket kun je het stadion betreden met een QR-code die op jouw telefoon wordt getoond. Bij het kopen van een ticket heb je meestal de keuze om te kiezen voor een mobile ticket. Het is goed om te vermelden dat je soms ook de keuze hebt om jouw ticket te laten versturen per post of dat je deze kunt afhalen bij de loketten van Feyenoord Service & Tickets. Alleen als je kiest voor een mobile ticket is deze digitaal beschikbaar in de Feyenoord app of de Feyenoord ticketshop.

Mobile seizoenkaart vs. Mobile los ticket
Wanneer je een seizoenkaart bezit dan is deze voorlopig alleen beschikbaar via de Feyenoord app. Feyenoord adviseert daarom om de hardcard die reeds in bezit is van alle seizoenkaarthouders ook mee te nemen naar het stadion als back-up wanneer er mogelijk problemen zouden ontstaan met de bereikbaarheid van de mobile seizoenkaart.

Losse tickets in de mobile variant zijn zowel via de Feyenoord app als de Feyenoord Ticketshop (tickets.feyenoord.nl) te gebruiken.

Waar kan ik mijn mobile tickets vinden?
De makkelijkste manier om jouw mobile tickets te gebruiken is via de Feyenoord app. Download deze via de App Store of Google Play en log daarna in met jouw ‘Mijn Feyenoord-account’ waarmee je jouw tickets hebt besteld. Nadat je bent ingelogd klik je rechts onderaan op ‘MEER’ en vervolgens op ‘Mijn Tickets’. Download direct de app om jouw mobile tickets te zien:

Een andere manier om jouw mobile ticket te gebruiken is via de Feyenoord ticketshop (tickets.feyenoord.nl). Log in met jouw ‘Mijn-Feyenoord-account’ en ga in het menu naar ‘Mijn Tickets’.

Hoe betreed ik het stadion met meerdere mobile tickets op één telefoon?
Wanneer je meerdere mobile tickets op jouw telefoon bezit, ga dan zelf als laatste naar binnen zodat je de telefoon niet door te geven door de tourniquet. Scan jouw mede-bezoekers bij de steward als eerste en pas als laatste jezelf.

Ik vind het makkelijker om de oude variant van de mobile ticket uit te printen op A4 formaat, kan dat nog?
In seizoen 2022-2023 zullen naast de mobile tickets ook de oude e-tickets als printbaar PDF bestand nog beschikbaar zijn. Gaandeweg zullen we de oude e-tickets uitfaseren.

Zijn mobile tickets meteen voor iedereen beschikbaar?
Nee, Feyenoord zal geleidelijk mobile tickets uitrollen. Wanneer mobile tickets voor jou beschikbaar zijn, word je hierover persoonlijk geïnformeerd en zijn deze beschikbaar via de Feyenoord app of de Feyenoord ticketshop.