Mindervalidenvakken

Mindervalidenvakken

In De Kuip zijn meerdere vakken speciaal ingericht voor mindervalide supporters. Voor deze vakken kun je een seizoenkaart of losse wedstrijdkaarten kopen.

Locatie en beschikbaarheid

Op de vakken Y en Z zijn zo’n honderd rolstoelplaatsen beschikbaar. Het merendeel hiervan is verkocht als seizoenkaart.

Reserveren

Wil je een kaart kopen voor een mindervalidenvak? Dan kan dat vanaf het moment dat de wedstrijd in de verkoop gaat. Je kunt jouw plaats telefonisch reserveren bij Feyenoord Service & Tickets via 0900-1908. Bekijk hier de tijden waarop onze medewerkers telefonisch bereikbaar zijn. 

Kosten

Je betaalt voor deze plaatsen een gereduceerd tarief. Neem je een begeleider mee, dan betaalt hij of zij het normale tarief voor een parterreplaats.

Toegang & Parkeren

Als bezoeker van de mindervalidenvakken Y en Z kun je het stadion via toegangspoort 25 binnenkomen. Hier wordt je kaart gescand en daarna kun je richting het vak. Ook jouw eventuele begeleider gaat via deze toegangspoort naar binnen. Toegangspoort 25 bevindt zich naast het gebouw van Feyenoord Service & Tickets, aan de spoorzijde van het stadion.

Rond het stadion zijn meerdere invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Deze bevinden zich op openbaar terrein en kunnen daarom niet gereserveerd worden.

Bij een aantal wedstrijden is een gedeelte van de weg afgesloten voor verkeer. Op vertoon van jouw invalidenparkeerkaart kun je in de meeste gevallen zo’n afsluiting passeren om de auto op één van de invalidenparkeerplaatsen te parkeren. Het is aan de politie om jou deze toegang wel of niet te verlenen.

Heb je nog vragen over het kopen van een kaart, neem dan contact op met Feyenoord Service & Tickets via 0900-1908 of vul het reactieformulier in.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×