Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Bezoekersinformatie Feyenoord V1 - FC Utrecht

Feyenoord Vrouwen 1 ontvangt aanstaande zaterdag om 16:30 uur FC Utrecht in De Kuip. Heb jij een ticket voor deze wedstrijd? Lees dan onderstaande informatie over de wedstrijd goed door.

Toegang 
Jouw aangeschafte wedstrijdkaart geeft toegang tot deze wedstrijd. Bekijk jouw mobile ticket gemakkelijk via de Feyenoord App of in de Feyenoord Ticketshop onder ‘Mijn Tickets’. Heb je een fysiek ticket? Zorg dan dat je deze bij je hebt.  
 
De poorten van De Kuip zijn vanaf 14:30 uur geopend, twee uur voor de aftrap. Poorten 7 t/m 12, 13 t/m 18 en 19 t/m 24 zullen geopend zijn, maar via 13 t/m 18 en 19 t/m 24 krijg je direct toegang tot de Kameraadjes-activiteiten.  
 
Bij de ingang van de poorten wordt om jouw ticket gevraagd. Zorg daarom dat je deze gereed hebt bij de ingang. 
 
De loketten van Service & Tickets zijn zaterdag niet geopend. Voor vragen of hulp over je ticket(s) kun je vanaf 2,5 uur voor de aftrap van de wedstrijd terecht bij de receptie van het Maasgebouw.  
 
Het is niet mogelijk om bij de receptie van het Maasgebouw tickets (bij) te kopen. Dit kan tot en met de rust van deze wedstrijd via de officiële Feyenoord Ticketshop
 
Aandeelhouders hebben toegang tot deze wedstrijd op vertoon van hun aandeelhouderskaart. Zij zitten in vak M, waar speciaal plaatsen voor hen zijn gereserveerd. 
 
Kameraadjeswedstrijd en activiteiten 
Voor de jongste Feyenoord-supporters zijn er op de buitenring, aan de gele zijde, diverse activiteiten. Kameraadjes kunnen onder andere trainen bij de trainers van Feyenoord Soccer School, voetballen met robots, zich laten schminken, op de foto gaan met Coentje en deelnemen aan verschillende voetbalspellen. Bovendien kun je op de foto gaan met de TOTO KNVB Beker en is er direct na de wedstrijd in de Maasstraat een signeersessie met de speelsters. Ook maak je kans om exclusieve Feyenoord-prijzen te winnen, waaronder een thuisshirt en een gesigneerde bal.  
 
Werkzaamheden A16  
Kom je met de auto via de A16, houd er dan rekening mee dat deze tussen knooppunt Ridderkerk en het Terbregseplein zaterdag gesloten is. Raadpleeg Google Maps voor een alternatieve route.  
 
Parkeren 
Kom je met de auto naar De Kuip? Voor deze wedstrijd moet je een parkeerkaart voor P2, P3 of P4 hebben aangekocht. Je moet dus een geldige parkeerkaart hebben om hier te kunnen parkeren. Deze kun je bestellen in de officiële Feyenoord Ticketshop. Rondom het stadion zijn stewards en verkeersborden aanwezig die bezoekers naar de juiste parkeerlocaties leiden.  
 
Meer informatie over parkeren en de bereikbaarheid van De Kuip vind je hier.  
 
Tot zaterdag! 
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze thuiswedstrijd tegen FC Utrecht in de Azerion Vrouwen Eredivisie! 
Wij wensen jou alvast een mooie wedstrijd toe!