Fanshop
Fanshop

SMS-service

Waar en wanneer je wilt op de hoogte blijven van het laatste Feyenoord-nieuws? Meld je dan aan voor de Feyenoord SMS-service, waarbij je automatisch een sms ontvangt wanneer er belangrijk nieuws is over de club

SMS Basis pakket
Via het Feyenoord SMS Basis pakket word je op de hoogte gehouden van de belangrijkste nieuwsfeiten. Hierbij ontvang je maximaal vijf keer per week een SMS-bericht.

SMS Score pakket
Via het Feyenoord SMS Score pakket word je op wedstrijddagen op de hoogte gebracht van de opstelling en ontvang je de ruststand en direct na afloop de uitslag, aangevuld met interessante statistieken. Kort na afloop van de wedstrijd ontvang je bovendien een korte quote van een speler of de trainer of nieuws over andere relevante ontwikkelingen en uitslagen in de Eredivisie (nieuwsfeit). In totaal ontvang je drie of vier berichten per wedstrijd.

SMS Away pakket
Het Feyenoord SMS Away pakket brengt je alleen tijdens uitwedstrijden op de hoogte van de opstelling, ruststand en einduitslag. Ook hierbij ontvang je nog een quote van de trainer of een speler na afloop van de wedstrijd.

SMS Plus Pakket
Via het Feyenoord SMS Plus pakket word je op de hoogte gehouden van alle nieuwsfeiten rond de club (SMS Basis). Bovendien ontvang je op wedstrijddagen de opstelling van Feyenoord en na afloop de eindstand, doelpuntenmakers en overige informatie (SMS Score exclusief de ruststand en nieuwsfeit). Wil je ook de ruststand en de quote van de trainer ontvangen? Meld je dan aan op SMS Basis én SMS Score.

Kosten
Na aanmelding voor het Feyenoord SMS Basis, Score, Away en/of Plus pakket, betaal je slechts € 0,40 per ontvangen bericht. Aanmelden kan overal en wanneer je maar wilt. De dienst is op elk gewenst moment weer op te zeggen.

Aanmelden voor het Feyenoord SMS Basis pakket
SMS de tekst ‘basis aan’ naar het nummer 4004. Als je dit gedaan hebt, ontvang je direct een SMS bericht met een bevestiging dat je bent aangemeld.

Aanmelden voor het Feyenoord SMS Plus pakket
SMS de tekst ‘plus aan’ naar het nummer 4004. Als je dit gedaan hebt, ontvang je direct een SMS bericht terug met een bevestiging dat je bent aangemeld.

Aanmelden voor het Feyenoord SMS Score pakket
SMS de tekst ‘score aan’ naar het nummer 4004. Als je dit gedaan hebt, ontvang je direct een SMS bericht terug met een bevestiging dat je bent aangemeld.

Aanmelden voor het Feyenoord SMS Away pakket
SMS de tekst ‘away on’ naar het nummer 4004. Als je dit gedaan hebt, ontvang je direct een SMS bericht terug met een bevestiging dat je bent aangemeld.

Stel je eigen Feyenoord SMS pakket samen:
Feyenoord SMS-service

Afmelden
Alle SMS-diensten van Feyenoord zijn op elk gewenst moment weer op te zeggen. Om jezelf af te melden SMS je naar het nummer 4004, afhankelijk van de dienst waarvoor je aangemeld bent: basis uit (bij afmelding voor het Feyenoord SMS Basis pakket) plus uit (bij afmelding voor het Feyenoord SMS Plus pakket) score uit (bij afmelding voor het Feyenoord SMS Score pakket) away uit of away off (bij afmelding voor het Feyenoord SMS Away pakket).

Als je dit gedaan hebt, ontvang je direct een SMS bericht met een bevestiging dat je bent afgemeld.

Vragen en opmerkingen over de werking van de Feyenoord SMS service kun je insturen via ons reactieformulier. Aangezien er meerdere aanbieders van voetbal-SMS-diensten zijn, controleer vooraf of de afzender van uw berichten “Feyenoord” of “4004” is. Alleen dan bent u abonnee van Feyenoord-SMS en kunnen wij uw opmerkingen en vragen in behandeling nemen.

Feyenoord Rotterdam accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade geleden doordat de informatie niet of niet tijdig wordt opgeslagen, wordt gewist of onjuist wordt bezorgd noch enige schade voortvloeiend uit het gebruik van niet geschikte apparatuur. Op het gebruik van deze dienst zijn de sitevoorwaarden van Feyenoord van toepassing.