Inschrijven

Maatschappelijke activiteiten

De Feyenoord Street League is meer dan voetbal. Het organiseren van buurtbijdragen en het vinden van buurtsponsoren leveren veel punten op voor de stand, waardoor je zal stijgen op de ranglijst in jouw eigen competitie.

Buurtbijdragen
Door samen met jouw teamgenoten iets voor de wijk te doen, kan je extra punten verdienen. Met het leveren van een buurtbijdrage maak je jouw buurt beter en zorg je ervoor dat je team populairder wordt in jouw eigen wijk. Zorg er met jouw team voor dat de schoolpleinen en speeltuinen in de buurt schoon zijn, verzamel speelgoed en kleding of organiseer een activiteit voor jongeren en/of ouderen. Zorg ervoor dat de buurtbijdrage bij de organisatie bekend is, voordat jullie als team de buurtbijdrage organiseren. 


Aanmelden buurtbijdrage Verslag buurtbijdrage Download buurtbijdragekaart
Prachtig om te zien wat ze allemaal doen Renske Csonka - Teamleider

Buurtsponsoren

Door het uitvoeren van buurtbijdragen creëer je supporters voor jouw team en misschien willen ze jullie wel sponsoren. Met jouw team ga je op zoek naar bruikbare items die het team goed kan gebruiken gedurende het FSL seizoen. Er is speciaal voor de teams een sponsorkaart ontwikkeld, waarmee je met het team op zoek kan gaan naar bedrijven of personen die een item willen sponsoren. Voor de teamleiders is het belangrijk dat ze de buurtsponsor indienen via Streetlink. Op deze manier kunnen de punten toegekend worden aan de teams.

Klik op de foto's om meer buurtbijdragen en buurtsponsoren te zien!


Buurtsponsor indienen Download buurtsponsorkaart