STEMPERIODE IS BEËINDIGD!

Mede dankzij de leden van de Vereniging Supporters Steunen Feyenoord, en daarmee hun financiële bijdrage, is Feyenoord erin geslaagd de afgelopen jaren financieel weer gezond te worden.

In totaal schonken de ruim 20.000 leden meer dan 700.000 euro aan Feyenoord. Dit bedrag stroomt, nu het financieel beter gaat met de club, terug naar de Vereniging Supporters Steunen Feyenoord. In overeenstemming met de statuten van de vereniging is dit bedrag bestemd voor een doel binnen Feyenoord.

Het bestuur van de Vereniging Supporters Steunen Feyenoord stelt voor om als bestemming het nieuw te realiseren gebouw en de velden voor de jeugdopleiding te kiezen. De Feyenoord Academy is al jarenlang de voedingsbodem voor het succes van Feyenoord en een investering daarin is een investering in de toekomst.

De realisatie van deze nieuwe accommodatie is momenteel in aanbouw en dient bij aanvang van het seizoen 2019-2020 in gebruik te worden genomen. In deze moderne en multifunctionele omgeving kunnen de jeugdspelers zich straks nog beter ontwikkelen dan op het huidige Varkenoord, waar al jaren met beperkte middelen een maximaal resultaat wordt behaald.

Het bestuur wil graag de leden raadplegen over dit voorstel. Inmiddels is de stemperiode voor leden van de Vereniging Supporters Steunen Feyenoord beëindigd.

De uitkomst van de stemming wordt bekendgemaakt tijdens de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Supporters Steunen Feyenoord op woensdagavond 21 februari 2018.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×