Spaar ze nu allemaal, de Feyenoord Dierenvriendjes!

Spaar ze nu allemaal, de Feyenoord Dierenvriendjes!

Spaar ze nu allemaal, de Feyenoord Dierenvriendjes!

Spaar bij Shell voor de Feyenoord Dierenvriendjes collectie vanaf 25 januari 2017. Wil je weten hoe deze spaaractie werkt? Lees snel verder!

Van 25 januari 2017 tot en met 28 februari 2017 spaar je bij Shell voor acht verschillende artikelen van de Feyenoord Dierenvriendjes collectie. Je kunt kiezen uit drie Feyenoord voorleesboeken en vijf Feyenoord Dierenvriendjes knuffels.

Tank minimaal 20 liter en je krijgt tegen bijbetaling van 3,99 euro een Feyenoord Voorleesboek of tegen bijbetaling van 7,99 euro een Feyenoord Dierenvriendje knuffel.

Feyenoord Dierenvriendjes artikelen kopen bij Shell tankstations.
Niet getankt maar wil je wel graag de Feyenoord Dierenvriendjes artikelen sparen? Dan kun je tegen betaling van 7,99 euro de Feyenoord Voorleesboeken en tegen betaling van 14,95 euro de Feyenoord Dierenvriendjes knuffels kopen.
Zorg dat je op tijd bent, want dit is een OP = OP actie. Kijk hier voor een overzicht van de deelnemende Shell tankstations.

Overzicht van de Feyenoord Dierenvriendjes actie:

  • Start vanaf woensdag 25 januari 2017
  • Einde actie 28 februari 2017
  • Sparen voor acht verschillende Feyenoord Dierenvriendjes artikelen
  • Tank minimaal 20 liter en betaal 3,99 euro (voorleesboek) of 7,99 euro (knuffel) bij;
  • Ook te koop voor 7,99 euro (voorleesboek) of 14,95 euro (knuffel);
  • OP = OP actie

Shell en Feyenoord
Shell is sinds 2014 samen met Feyenoord betrokken bij S.V. GIO, de sport- en leerclub voor kinderen met een leerachterstand uit het groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Voorlezen is niet alleen leuk, het is ook van groot belang voor de taalontwikkeling van ieder kind. Shell wil kinderen kansen bieden en daarnaast op een leuke manier in aanraking laten komen met techniek. In dit project komen beiden doelstellingen heel mooi samen.

Actievoorwaarden

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×