Inschrijven
Inschrijven

Inschrijving Najaarsmodule 2021

Spelersmodule - Geboortejaar 2011 t/m 2015
Er zijn momenteel geen plaatsen meer beschikbaar voor deze activiteit

Op deze pagina kun je een inschrijving doen voor de Najaarsmodule 2021 van Feyenoord Soccer Schools, die in september 2021 van start gaat. De module bestaat uit tien trainingen en vinden allen plaats op Varkenoord (het trainingscomplex van Feyenoord). De trainingen worden inhoudelijk verzorgd door Feyenoord Academy en staan onder leiding van oud-spelers van Feyenoord.

Let op: Deze sessie is alleen toegankelijk voor spelers met geboortejaar 2011 t/m 2015. Trainingstijd: 08.30 - 10.00 uur.

Prijs:  €299,- per deelnemer

Kortingsregeling: Bij eerdere deelname aan de Talenttrainingen van Feyenoord Soccer Schools en/of lidmaatschap "Kameraadjes" geldt een korting van 5%. Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een eenmalige korting van 10% voor het tweede kind.

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?

  • Tien trainingen op Varkenoord, het jeugdcomplex van Feyenoord.
  • Training van oud-spelers van Feyenoord.
  • Een officieel Feyenoord Soccer Schools-kledingpakket van adidas (trainingspak, shirt, broek & kousen).
  • Een Feyenoord Soccer Schools-bidon.
  • Aan het eind van de trainingsmodule een persoonlijk deelnamecertificaat, getekend door de hoofdtrainer.

Wij vragen onderstaande gegevens om de kwaliteit van onze diensten zo goed mogelijk te kunnen waarborgen en alle deelnemers voorafgaand, tijdens en na afloop van de trainingsactiviteit te informeren. Tijdens onze trainingsactiviteiten worden er tevens audiovisuele opnamen gemaakt. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat schriftelijk kenbaar maken via ons contactformulier. Gelieve de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen.


Er zijn momenteel geen plaatsen meer beschikbaar voor deze activiteit